Information om DansSteget och andra aktiviteter hos Själ och Kropp AB

Coronasmittan har ritat om kartan för många av oss och vi som många ställer in och skjuter upp våra evenemang.

DansSteget i Alvik fortsätter som vanligt med start 23 mars. Först ut är en föreläsning om Härskartekniker av Christina Barklund. Här finns  20 platser och just nu 6 stycken bokningsbara. Jag och Ingeborg och Kerstin dansar med er!

 

 

Här anmäler du dig.

 

DansSteget Sol

ställer in resan till Brela Kroatien 30 maj- 6 juni. Alla som bokat resan har fått information både direkt från oss och från VING. Vi kikar på en resa i Oktober istället. Håll utkik!

DansSteget Koncept

18-19 april hade vi planerat denna kurs, men vi ställer in den pga  för få bokade just nu och låg sannolikhet för att fler bokar nu. Vi återkommer med nya krafter till hösten!

 

Jill Taubes Veranda

Vi ställer in även detta, även om det är en tag dit. Vi tänker att det inte riktigt går att överblicka den närmaste tiden. Vecka 26 och tisdag till fredag som vanligt. Vi håller på och kontaktar de som anmält sig.

Jag Jill och vi som arbetar med DansSteget och våra andra aktiviteter är SÅ LEDSNA för de beslut vi har tvingats fatta. MEN sätter hälsan  i första hand och vill att våra event oavsett karaktär ska kännas trygga och trevliga förstås! Vi återkommer! Ring oss om du undrar något.

Jill Taube

Jill 0722 41 10 88

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube