Dans och yoga

  • Sommaren 2024 sprakade loss med både dans och yoga på min dansbana! Två timmar och sedan fika eller lunch tillsammans. Löransgympa har också bytt namn till Jills Veranda och dansbana. 

  • Här hittar du info och anmälan till lördagar på Löran AKA Dans och yoga på dansbanan. 

  • Under hösten 2024 kommer DansSteget att prova sina fötter i Sundsvall! Mer info kommer förstås. Samarbetet är med BILDA- studieförbund.

  • Tillsammans med Maria Zetterlund, allmänläkare och skolläkare har vi in konstellationen Vem tar hand om Doktorn? föreläst, pratat, dansat och kört styrka med för MÅNGA AV VÅRA KOLLEGOR. Vi finns på FB i en sluten grupp, men också på en hemsida

  • I våras höll jag en föreläsning med dans!  för Parkinsonföreningen i Härnösand- Kramfors-Sollefteå. Så roligt och nästa tillfälle är planerat. Tack till mina släktingar Örn och Karin Taube som initierade detta. 

  • Sedan 2020 håller jag gympapass på mitt jobb på sjukhuset i Sundsvall- träning för all personal på Orkopeden. 

 


 

HÄR HITTAR DU LÄNKEN   TILL DANSFILMEN!

Du hamnar på en annan del av min hemsida bara, så det är inte så långt;-)! Vill du se ett inlägg med fler länkar från FÖRELÄSNINGEN i Ängelholm kommer du till inlägget på min hemsida om du klickar på den blå texten. 

Att inte dansa är att gå för långt!


DansSteget kombinerar kunskap om hälsa med dansig rörelseglädje. Vi strävar mot hög kvalité och vill självfallet alltid vara professionella. DansSteget verkar i små grupper, där vi vill att alla ska bli sedda och därför har vi hög ledartäthet. Alla är välkomna till oss, vår tröskel är låg och det är upplevelse via dansen och gemenskap som är målet, inte prestation eller att lära sig nya danser och steg. Det kan du få på köpet om du vill!

Hur försöker DansSteget nå de målen?

Genom att varje gång och vid varje träff, med väldigt få undantag kombinera,  kunskap om hälsa med lättsam och okrånglig dans. Det är tycker jag, mumma för oss och vår hälsa. Allra mest den psykiska och  det vill jag och DansSteget värna om.

Vi erbjuder flera träffar i veckan med en kortare föreläsning och ett blandat och inspirerande danspass. Vår grund är linedance och Zumba Gold, men även afrikanskt, orientalisk dans och hip-hop tar vi in som inspiration. Vi gör massa andra saker med.

Tipsa kolleger, vänner och bekanta och gilla gärna oss på Facebook!

Varmt och dansigt välkommen att kolla in vårt utbud!

Jill Taube