DansSteget UTE och Löransgympa som blev Jill Taubes Dansbana & Veranda :-)!

Löransgympa föddes förstås på Löran!

Jill och Moa jazzar loss på Löransgympan!
Jill & Moa ger järnet på Löransgympan!
Invigningen av dansbanan 2020
DansStegets årliga PEPP-helg!
Tidigare event med DansSteget

DansSteget Ute hade en återträff på nyårsafton 2022 i Vasaparken i Stockholm!

Crew från DS Sol och deltagare på passet nyårsafton 2022
Marie Lander och Kerstin Carlsson

Vi gjorde reklam för vår resa DansSteget Sol och för vår ordinarie kursverksamhet med Studieförbundet Vuxenskolan som värd just nu i Alvik. Klicka på respektive så hittar du mer info och FRAMFÖR ALLT ETT GOTT NYTT ÅR!

2021 och 2022 och DansSteget UTE fortsätter!

Håll koll på FB i gruppen DansStegets Vänner för schema. Än så länge kör vi i egen regi, men har planer att samarbeta med Studieförbundet Vuxenskolan även för våra utomhuspass. Då kommer det att kosta precis som passen inomhus och vi instruktörer får ett litet arvode och vi kan lägga pengar på musiktjänster. Men vi kommer ALDRIG att mota bort någon som bara vill spontandansa med oss!

På nyårsafton 2021 var vi et järngäng som duktigt undvek isfläckarna och dansade på!

 

 

Vi har dansat hela hösten och in i den ännu snöfria vintern!

Nu på lördag  12 december har vi en avslutning UTOMHUS med ett extra långt pass, men  julkoreografier  och fika  (coronasäkert i varsin påse!). MEN det är bara en  låtsasavslutning, vi  fortsätter att dansa utomhus så länge det går och når någon av oss instruktörer kan!  Varmt och dansigt välkomna till Vasaparken i  Stockholm nu på lördag! Ni träffar oss alla där!

 

 Varmt och dansigt välkomna från Marie, Kerstin, Marie, Jill, Anneli och Ingeborg!

Fortsätt att dansa!

Att vår verklighet skulle dikteras av ett virus som påverkar hela världen är inget som vi ens i vår vildaste fantasi trodde för någon månad sedan. Men nu när det mesta av inomhusträning är inställt föddes en ny del av vår verksamhet, nämligen DansSteget UTE och ett samarbete med LessStressMarie.

 

Vi rekommenderar att ni också följer oss på Facebook och DansStegets Vänner, där är det ALLTID uppdaterat OCH för vår  filial i Norrland gruppen Löransgympa.

 

DansStegets årliga PEPP-helg!

 

 

Varmt och dansigt välkommen!

Jill Taube