DansSteget Kväll, Alvik är vilande!

Men Dansglädje med Kerstin och Marie har fattat stafettpinnen! Sök via FB eller Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm.

Anmälan för 2023 är öppen!

Kursstart: Måndag den 13 februari
Tid: kl 18.00-20.15
Plats: Alviks Kulturhus
Pris: 1 750 kr (10 gånger, uppehåll Annandag Påsk 10/4)
Anmälan via Studieförbundet Vuxenskolan (sök DansSteget)

DansSteget är up and running igen i Alvik! Jag Jill som själv mest bor i Sundsvall där jag arbetar som psykiatriker är inte med alls så ofta och ÄR OÄNDLIGT GLAD över hur Kerstin Carlsson och Marie Lander  roddar kursen som hålls med Studieförbundet Vuxenskolan precis som tidigare. Vill du prova på? Kontakta mig Jill via kontaktformulär här eller via Messenger!

Marie Lander & Kerstin Carlsson

Vi startade, vi stoppade, vi startade och stoppade igen!

Det blev paus på grund av pandemin men då föddes DansSteget UTE. Pandemin ritade om vår verksamhet några gånger om. Hösten 2021 var vi äntligen på plats i Alvik igen, nånstans mellan den tredje och fjärde vågen eller kanske strax innan OMIKRON dundrade in. Vi hade som vanligt spännande och utvecklande samtal och föreläsningar, bland annat så gästade Eric Donell oss!

Gå med i facebookgruppen DansStegets Vänner och håll dig uppdaterad!

 

 

Jill Taube in action
DansSteget UTE

 

 

Föreläsning/samtal: Våra teman spänner över allt som har med hälsa att göra och varierar utifrån vilka föreläsare och/ eller personer som berättar om sina liv för oss. Depression, ADD, dans, fysisk aktivitet, ångest, självmord, livet efter STROKE, att vara både patient och personal i psykiatrin är exempel på ämnen vi haft och kommer att ha.

Danserna: Basen är Zumba Gold och Linedance, men långt fler danser förekommer som inspiration och av gästande instruktörer. Vad sägs om afrikansk dans, Bollywood, hip-hop och orientalisk dans?

VARMT OCH DANSIGT VÄLKOMMEN!

Jill Taube