DansSteget Kväll, Alvik

Och nu har vi startat igen!

DansSteget är up and running igen I Alvik! Jag Jill som själv mest bor i Sundsvall. där jag arbetar som psykiatriker är inte med alls så ofta och ÄR OÄNDLIGT GLAD över hur Kerstin Carlsson och Marie Lander hur roddar kursen som hålls med Studieförbundet Vuxenskolan precis som tidigare. Vill du prova på? Kontakta mig Jill via kontaktformulär här eller via Messenger! På bilden ser ni Marie och Kerstin.

Vi startade, vi stoppade, vi startade och stoppade igen!

Pandemin ritade om vår verksamhet några gånger om. Hösten 2021 var vi äntligen på plats i Alvik igen, nånstans mellan den tredje och fjärde vågen eller kanske strax Inna OMIKRON dundrade in. Vi hade som vanligt spännande och utvecklande samtal och föreläsningar, bland annat så gästade Eric Donell oss!

Nu får vi pausa igen och startar DansSteget i Alvik i mars 2022. MEN VI KÖR UTOMHUS SÅ OFTA DET BARA GÅR! Håll koll här:

https://www.facebook.com/groups/428746030887346

 

 

DansSteget UTE

Varmt och dansigt välkommen!

————————————————————————————————————————-

 

Våren 2022

Paus pga pandemin till mars. Håll koll här eller via https://www.sv.se/avdelningar/sv-stockholm/kurser/danssteget-alvik–359935/
Tyvärr står det just nu fel datum, pandemin ritade om kartan snabbt.

Föreläsning/samtal: Våra teman spänner över allt som har med hälsa att göra och varierar utifrån vilka föreläsare och/ eller personer som berättar om sina liv för oss. Depression, ADD, dans, fysisk aktivitet, ångest, självmord, livet efter STROKE, att vara både patient och personal i psykiatrin är exempel på ämnen vi haft och kommer att ha.

Danserna: Basen är Zumba Gold och Linedance, men långt fler danser förekommer som inspiration och av gästande instruktörer. Vad sägs om afrikansk dans, Bollywood, hip-hop och orientalisk dans?

VARMT OCH DANSIGT VÄLKOMMEN!

Jill Taube