DansSteget Kväll, Alvik

JAAAA! Äntligen vet vi- DansSteget startar i Alvik i höst efter en kortare uppehåll i våras. Bara dans just nu. Antalet platser klart begränsande pga att vi ju inte ska trängas.

Kurstart 14 september, måndagar som tidigare. kl 18.00 och vi känner in efter några gånger hur länge vi kör, med eller utan paus? Mer info kommer  och här anmäler du dig.

Varmt och dansigt välkommen!

Dansa i Alvik på måndagskvällar!
Vi fyller lokalen. Boka i tid för att få en plats!

————————————————————————————————————————-

Start 23 mars efter vårt sedvanliga mitt-terminsuppehåll! Först ut är en föreläsning om Härskartekniker av läkaren Christina Barklund. Alla vi tre dansinstruktörer är på plats. 14 av 20 platser bokade så skynda skynda! Studieförbundet Vuxenskolan följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att samlas i mindre grupper är inte något de avråder ifrån.

Våren 2020

Tid: Måndagar kl. 18.30-20.45 (oftast vill vi inte pausa en kvart utan slutar 20.30)

Omgång 1:  vecka  4 – 10 Schema med föreläsningar
Uppehåll     vecka 11 – 12
Omgång 2:  vecka 13 – 19

Adress: Alviks Kulturhus, Gustavslundsvägen 168 i Alvik

Anmäl dig här: DansSteget på sv.se

DansSteget arrangerar tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan.
Pris 950:- kr för 7 tillfällen. Drop-In 150 kr.
Om du har FaR (fysisk aktivitet på recept) eller är medlem i Strokeföreningen är priset 900 kr för sju gånger (ska uppges vid anmälan).

Vi bjuder ALLTID bjuder på ett spännande ämne och rörelseglädje!

Föreläsningsschema

Ovanstående schema är exempel på vilka föreläsningar som kan förekomma.

Föreläsning/samtal: Våra teman spänner över allt som har med hälsa att göra och varierar utifrån vilka föreläsare och/ eller personer som berättar om sina liv för oss. Depression, ADD, dans, fysisk aktivitet, ångest, självmord, livet efter STROKE, att vara både patient och personal i psykiatrin är exempel på ämnen vi haft och kommer att ha.

Danserna: Basen är Zumba Gold och Linedance, men långt fler danser förekommer som inspiration och av gästande instruktörer. Vad sägs om afrikansk dans, Bollywood, hip-hop och orientalisk dans?

VARMT OCH DANSIGT VÄLKOMMEN!

Jill Taube