DansSteget Solo

DansSteget Solo erbjuder enskilda konsultationer

Behöver du hjälp med att komma igång med att röra dig och vill dansa? Men vågar eller orkar inte göra det i en vanlig kurs eller inte alls tillsammans med en grupp människor. Kanske är det bara som du är eller så behöver du det just nu. Behöver du varsamt hitta din rörelselädje och vill få den i små portioner i enskildhet?

Vill du som exempel veta mer om hur fysisk aktivitet kan minska symptomen vid depression? Eller hur rökning påverkar din psykiska hälsa? Eller något annat kring din hälsa och levnadsvanor. Om du har frågor som jag inte kan svara på, ger jag råd om hur du går vidare förstås. Märker jag att det är tillstånd och problem som ska hanteras inom hälsa- och sjukvården, så avgränsar jag tydligt. Därför är ett inledande samtal per telefon en förutsättning.

Jag erbjuder således DansStegets koncept i enskilda möten, kunskap om hälsa och dansig rörelseglädje.

SÅ jag är inte behandlande läkare med ansvar för medicinering och sjukskrivning i den här rollen, vilket är viktigt att poängtera. Men jag kan guida dig och ge råd om var du kan vända dig.

Jag heter Jill Taube och är psykiatriker, dansinstruktör och expert på levnadsvanor.

Jill Taube - läkare, författare, föreläsare och dansfröken

Vill du boka en serie med konsultationer är det möjligt. Jag rekommenderar 2-3 för att komma igång, då blir det ett paketpris. Du är också välkommen till DansSteget vid ett tillfälle som en fortsättning på konsultationen.
Du kan också få support via ett uppföljande telefonsamtal och om du vill få ett recept på fysisk aktivitet, FaR.

Om du undrar något kring DansSteget Solo eller vill boka tid, ring 072-241 10 88.

Varmt välkommen!

Jill Taube