DansSteget Shop

Kära dansande vänner och bekanta och alla andra som kikar in!

I kriser föds nya idéer och så också i DansSteget! Vi knyter ihop kunskap om hälsa med dansig och kravlös rörelseglädje och vi tog våra första lite stapplande  steg redan  2014. Sedan dess har vi funnits som verksamhet mestadels som studiecirkel. Mer om vår verksamhet hittar du förstås här på hemsidan, lite här och där. Allt nästan handlar ju om dans här :-)!!

  • Nu i Corona-tider får vi som andra ställa om vår verksamhet och vårt drag har varit att bilda DansSteget UTE. Här tar vi med en högtalare, letar rätt på en gräsplätt eller en liten dansrotunda och ger oss iväg ut.  INGEN ANMÄLAN ELLER AVGIFT. Du bara dyker upp och dansar med oss. Vi håller avstånd och ser till att vi inte är för många.
  • DansSteget Sol 2020 skulle ha ha gått till underbara Kroatien och vårt favvoställe Brela. Men pandemin ändrade förstås våra planer också. Vi var SÅ laddade och hade beställt både nya fina vattenflaskor och gympapåsar till resan och andra event.
  • NU säljer vi flaska + påse i ett kit, som ett stöd för DansSteget. Eller förstås enskilt.
  • Vill du oss något annat ex prata om DansSteget Solo och hur du kan komma igång och få hjälp av mig att göra det och lägga upp en plan skicka ett mejl. Eller gå DansSteget Koncept digitalt eller köpa kurslitteratur och inspelade koreografier? Håll utkik vi kommer att sälja koreografierna här.
Jill Taube