Female (with) space med Norrdans

Jamen inte trodde väl jag att jag, en dam i rätt hög ålder, skulle hamna på en DANSAUDITION :-o)!!!

Men det gjorde jag och här är projektet som jag med lotten hjälp fick plats i! Ett halvår långt utforskande som ska ta reda på hur kvinnor tar plats i det offentliga rummet och metoden som används är dans och projektägare är Norrdans.

 

För mig mer van vid dansgympa och pardans är Female with Space en spännande utmaning MEN JÄDRANS KUL!! Vi som är med i kärngruppen, har setts i en workshop och fortsätter med egna dansinspireradne uppgifter och snart digitala möten och fler uppgifter. Vågar inte röja mer än så, det det också är en del av danskonstnären Polena Kolia Petersen avhandling.

Kanske är det än mer en utmaning i denna pandemiska tid när det gemensamma utrymmet är begränsat.

 

Oavsett var du är eller hur du har det kan du dansa! Sittande, liggande, stående, gående, med musik eller utan. Kanske ljudet från värmeväxlaren inspirerar dig. Jag har fått träna mig att tänka (och göra ;-)) att dans ÄR SÅ MYCKET MER än jag hittills trott!

 

                   GOTT NYTT DANSÅR PÅ ER ALLA!

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube