DansSteget Alvik, DansSteget Sol, DansSteget Koncept. Och tyvärr kriget.

Krig

Rubriken ser  konstig ut tycker jag, men det går inte att skriva annorlunda. Det här är en hemsida full av hopp och dans och glädje, men samtidigt är vi alla så chockade av Putins galna, våldsamma och vidriga krig att det inte går att tänka bort. Som jag önskar att det vore en skev dröm, som jag av någon anledning drömmer och snart ska vakna ifrån. Och kunna skratta åt mig själv och undra varför jag  i all världen fabricerar sådana vansinniga tankar och bilder. Men det är inte min hjärna utan en galen mans hjärna som häller svart tung olja över världen och kanske för alltid förändrar våra liv. Det finns inget som hjälper att tänka på, men att hjälpa på det sätt vi kan genom att skänka pengar, samla kläder och sjukvårdsmaterial och på sikt värna demokratin. Jag som gillar att själv arrangera och dra igång resor, event, kurser och annat saknar att vara en del i ett större sammanhang just nu, Ett parti, hemvärnet, en kyrka (men lite svårt då jag inte är troende) eller en NGO som kan vara verksam nu, Jag ska tänka efter och göra annorlunda tror jag.

Men här kommer det som en stark motkraft DANS och DANSGLÄDJE!  Towanda som en av oss DansStegsinstruktörer brukar säga!

DansSteget Alvik

Vi är igång! Läs mera här. 

DansSteget Sol

DansSteget  har nästan kommit till avtal om en resa vecka 34, men pausar nu pga det som händer i världen.
Vi presenterar  ändå resmålet här och undersöker  intresset. Det är mycket svårt att bestämma sig om en resa i dessa dagar, men vi vill ändå sträcka upp ett finger i luften! Skulle ni våra dansvänner, nya som gamla vilja resa med oss igen? Det blir jag Jill och Ingeborg som blir huvudansvariga. Beroende på hur många platser vi erbjuder och hur många som följer med snickrar vi övriga programmet. Det kommer att bli en DANSIG RESA! Dans, mera dans och mest dans! I stöpsleven ligger just nu att ge DansSteget Koncept under resan och inte föreläsningar förutom de som hör till kursen. Det vill säga att du som följer med kan förkovra dig till DANSINSTRUKTÖR! Det finns goda chanser att testa sina kunskaper direkt på plats i hela dansgänget.

Det kommer då att bli en kostnad för resan och en extern avgift för kursen. Kolla in DansSteget Koncept.

Hit går resan: Waterman Supetrus Resort. Det är ett familjevänligt hotell, så du som vill åka med barn och/eller barnbarn kan kombinera dansglädje och familjehäng.

Nedan några foton från VING och resmålet!

Ta hand om er alla! Varmt och dansigt! Med önskan om fred!

Kroatien, Brac

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube