DansSteget lever och startar i Alvik 7 november

Kära dansvänner!

Det kom en pandemi och det kom en högst otrevlig situation i vår nära omvärld och det känns lite som om våra grundvalar har skakats om. Tufft och svårt och oroligt. Då blir dans och gemenskap ännu viktigare. Det som DansSteget består av.

Jag Jill har verkligen tappat styrfarten med att uppdatera och skriva här på hemsidan, men nu gör jag ett ryck!!

Nu på måndag, det vill säga 7 november startar DansSteget i Alvik och det är ANDRA OMGÅNGEN den här höstterminen. Under pandemin dansade vi mera Jenka och ställde in, började om och ställde in, åtminstone verksamheten inomhus. Men det  dansades ändå! Utomhus i Vasaparken i Stockholm! Kerstin Carlsson och Marie Lander hållit liv i DansSteget, tills det gick att vara inomhus igen.  Som tidigare är det Studieförbundet Vuxenskolan som är vår hemvist. Det känns bra att vara en studiecirkel tycker vi! Idag,  en dag innan start finns några platser kvar. Kontaktpersoner och ansvariga är Kerstin Carlsson och Marie Lander.

 

Våren 2023 blir det äntligen en resa med DansSteget Sol igen. Som tidigare är det Ingeborg Belfrage Grönlund och jag som är ”projektledare” och jobbar bakom kulisserna med att planera och avtala och allt som ska vara med för att kunna leverera en riktigt fin resa.

Håll utkik här och på FB, länk från VING kommer vecka 45. Först till kvarn förstås och hör och häpna, vi har lyckats få  45 platser. Såklart handlar det också om att kunna hålla höjd ekonomiskt med att få det att gå runt och kunna ha med så många instruktörer och ledare som möjligt.

Vi har för första gången med oss Gabriella Garpenhag, som ska hålla i cirkelträning, föreläsa tillsammans med mig Jill, stå för underhållning med sång bland annat. Gabriella är en del av DansSteget, hälsopedagog och snart också lärare i idrott- och hälsa och har jobbat på charterorter med just ovanstående. Vi gillar också att vi sprider ut oss i åldrar lite ;-)! Jag Jill ska i början av nästa år gå en instruktörskurs i Yin-yoga och kommer att använda mig av det, förstås med stor ödmjukhet. Alla är vi barn i början :-)!

Datum är 13-20 maj och resmålet är Kroatien. Här är länk till hotellet som vi föll pladask för. Vill du veta mer? Eller bara berätta att du är sugen på att resa med oss igen! Skriv på FB i DansStegets Vänner eller mejla mig Jill (jill@jilltaube.se)

 

Vänligt och dansigt från oss alla i DansSteget!

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube