Det allra, allra första…

blogginlägget på min alldeles, alldeles nya hemsida. Ett försök att få min mångfacetterade verksamhet att samsas och ta färg och inspireras av varann, även i cyber. Allt har en början i det jag sysslar med och vill förmedla, men precis som med barn så växer idéer och projekt och tar egna steg och språng ut i världen och nu får jag samla in och hålla ihop. Så att du som besökare kan förstå vilken nytta du kan ha av mig.
Jag jobbar just nu på flera fronter med min verksamhet, både med grundläggande värderingar och kommunikationsplattform OCH så det här arbetet med att låta min två hemsidor flytta ihop. Svetten lackar lite.

MEN undrar vän av ordning: Är det viktigt för mig? Som läser det här och vill boka en föreläsning, börja dansa, ha en konsultation eller bara är lite nyfiken? Nja, det är det ju inte egentligen. Men jag är en pratig person och heeelt och hållet kan jag nog inte lägga band på mig och min personlighet, inte ens i en text :-).

MEN igen, det är du som är i fokus och det som du eller din grupp eller dina arbetskamrater eller dina nära och kära kan ha nytta av, som är det viktiga. Så klart.

Så vad kommer det att handla det om och hur kommer sidan i stort att vara upplagd?
I korta drag:

  • DansSteget – Dans på alla möjliga sätt.  
  • Själ och kropp – Kunskap om hälsa, allra mest den psykiska och min kompetens som psykiatriker 
  • Jill Taubes Veranda – Skrivande och dans. 

 
Redan innan är det problematiskt. I DansSteget finns också kunskapen om hälsa, alltså egentligen det som hör till Själ och Kropp. Så, det kommer att spilla över, emellan de olika boxarna.

Jag kommer att slita mitt korta hår, jag kommer att ringa Cecilia, min webbis (och kompis)  som just nu bygger den nya hemsidan, mitt i natten och ha tappat bort alla inläggningar.

Jag kommer att mejla Siw Löwkvist, mitt kommunikationsstöd strax efter och undra hur tusan min grid ser ut.

Jag kommer att messa Ingeborg, en kollega i DansSteget och undra hur i all världen man får till rumbastegen och vilka armband som passar en tisdag, ta kontakt med författarförbundet och hulkande gråta för att jag  plötsligt inte vet skillnaden mellan adjektiv och adverb…

Jag kanske till och med ringer Beto Perez, vi pratar Zumba-kungen och fråga hur han byggde sitt imperium (här bör jag tagga ner och gå och sussa :-))

Jag kommer att väcka G, min man och navet i mitt liv, mitt i natten, för att jag inte minns om vi betalat skatten och om vi rapporterat deltagarna till Studieförbundet…  Jag kommer att…

Men det kära vänner, ska jag bespara er och nu jobbar jag (eller snarare Cecilia ;-)) för att det ska bli en rasande grann och spännande hemsida.

De flesta bokningar till DansSteget och konsultationer kommer att finnas på BokaDirekt. En hel del på FaR-ledarnätverkets hemsida. En del bara här på hemsidan.

Ett litet extraslag slår jag för DansSteget Sol och DansSteget Hav, resor 2018, som är  i stöpsleven nu.
2018 kommer att bli ett rasande spännande år för mig och mitt företagande.

Varmt välkommen att vara en del av det!
Jill Taube

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube