DansSteget Sol har en sponsor- MOA DESIGN FÖR HÄLSA

Hurra säger vi på DansSteget Sol (mest jag själv, men vårt lilla team med Ingeborg Belfrage Grönlund och Gabriella Garpenhag hejar på).

Det är inte ett ekonomiskt bidrag med ett finfint erbjudande! Moa Sundström som driver företaget MOA DESIGN FÖR HÄLSA gör kuddar av ett alldeles särskilt slag, läs här på hennes hemsida. 

Moa Sundström

Jag har FLERA Moa-kuddar själv, har gett bort ett gäng och nu nyligen har jag hittat ett användningsområde som gör mig både uppåt och rofylld! Nämligen att de passar så bra att ha med i YIN-YOGAN (OBS jag är nyfrälst ;-)) och därför bokade jag ett möte med Moa. Vi är också  goda vänner och pratar ditt och datt.

Bild från Magdalena MecWelds hemsida. Här använder jag en MOA-kudde

Så till resan kommer några kuddar att följa med i packningen för att kunna användas som prova-på under yogapassen. Och hur var det här en sponsring undrar vän av ordning, som snart slutar läsa…

JO VI FÅR KÖPA KUDDAR FÖR ETT FÖRMÅNLIGT PRIS! Ordinarie (via web  eller i butik kostar de 1250:- plus 295:- för örngotten (visst är det ett ljuvligt ord!) och vi får kudden  för 1000:-

Kan låta mycket för en kudde, jag vet, men som sagt, vi har 4-5 stycken jag och min man. Läs också Moas egen historia om problem med nacken efter bröstcancerbehandling och hur hon själv uppfann det som hon inte hittade på marknaden!

 

 Råkar vara nyårsafton när jag skriver detta, så GOTT NYTT ÅR!

 

 

 

 

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube