SkrivStila har fått en egen grupp på Facebook!

SkrivStila har nu fått en egen grupp på FB. Det blev svårt och lite rörigt både för mig och tror jag för er  som vill skriva. Någon letade efter novellövningen och flera letade rätt på övningar de gillade, oavsett vilken dag det är.  OCH SÅ VILL JAG ATT DET SKA VARA! Det kommer nya  övningar att se fram emot så klart, men de  gamla är också lätta att hitta. Jag tog mig vatten över huvudet (oops aldrig hänt förut ;-)) med att varje dag flytta text till min hemsida och en ny blogg. Nu kommer jag att göra det nån  gång ibland. När andan faller på!

För nu kan vi skrivsugna hänga i gruppen, skriva nytt och läsa gammalt!

Jag blev så förtjust i fotot på Lucky Luke (som nog är mitt enda fusk hittills, jag har snott den på nätet) att den fick vara omslagsbild. MEN  jag ska försöka hålla mitt eget löfte att inte ha knyckta bilder  ;.-)!

Bidra gärna med övningar, men skicka de till mig först! Så hamnar de i kö och jag får balans på det hela.

 

Varmt och  vässat från Jill!

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube