På en solig kust i Spanien…

…gjorde jag min första vecka som dansinstruktör på ett större event- Seniorens stora Hälsoresa. Det var fantastiskt OCH jobbigt, ni vet att vara ny på jobbet kräver sitt. Men nu några dagar senare, men lite solbränna kvar och många fina minnen är jag SÅ GLAD över äran att ha fått uppdraget och över alla möten och alla danser! Nya bekantskaper och kanske en ny twist i min karriär ;-)!

Tack till Featurefamiljen  och resedelen GoodLifeTravel med sköna Challe Lundholm  och Åke Lundholm,  som liksom jag jobbar med folkhälsa. Eller hur! Tack från mig också till Senioren med redaktören Kristina Adolfsson och Reseskaparna med ovärdeliga Kicki och Monika- hjärta hjärta hjärta!!

 

Dans, sol och Sierra Nevada!

 

En nyfunnen kompis, Gloria- bygger glädje av musik!!

Madelein Månsson AKA Dj Gloria– en nyfunnen vän och jag poserar framför en olivträd. Gammal är bäst!

 

Dressed for succes ;-)! Daily Sports, namaste!

Och stort tack även till Daily Sports som ekiperade oss crew!

Nu är DansSteget Sol på väg till Kroatien och vi, jag och min assistent 😉 preppar, packar och har sjävklart  Dansbandskanalen som musik på jobbet! See ya folks!

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube