Ny hemsida eller När två blir en!

  • Kära läsare!

Augustivärmen kommer och går och jag passar på att använda en regnig och grå dag till att ÄNTLIGEN få lite ordning på torpet med nyhetsbrev från mig och ett blogginlägg. Temat blir kort och gott information om den nya hemsidan. Uppstart inför hösten.

 

Ny hemsida

Lite rörigt 😉 har det blivit när mina hemsidor bara var särbos och därför får de nu flytta ihop så jag kan ta hand om de samtidigt inuti den nya kostymen:  www.jilltaube.se.
Det är inte bara av praktiska skäl. Nej, minsann, de gillar de varann också.
Det kommer att funka med ”eftersändning”,  ett lite elektroniskt hopp bara från DansStegets och Själ & kropps gamla hemsida till den här, den nya.
Den kommer i bästa fall att var tydligare än de gamla och lättare att hitta på och strikt uppdelad i DansSteget, Själ och Kropp och så Jill Taubes Veranda.
Som alltid efter en flytt som är inte allt fixat ännu, ni vet det står uppackade kartonger och dräller i farstun.

 

  • Bilen som annonsplats

Invigning

Det kommer att bli en liten högtidligt nedsläckning av de gamla sidorna och en invigning av den nya. När augustimånen gjort sitt och de flesta är tillbaka i sina vanliga rullor. Jag bjuder in er och så kör jag en live-sänding.
För att komma igång ordentligt, skaffade jag dekaler till vår bil och jag är så himla glad över hur snyggt det blev. Tack Neon Reklam i Sundsvall som fixade det, lätt som en plätt.

Nyhetsbrev

Vill du ha nyhetsbrev?

 

Varför ska du tacka ja till det?

Min ambition är att ge dig information och en vink om nya, spännande och viktiga saker kring psykisk hälsa och goda levnadsvanor i stort. Ibland med dans som förtecken och ibland utan. Ibland med kreativt skrivande i fokus. Ibland bara ändå. Så det är ingen skillnad mellan de gamla och den nya hemsidan när det kommer till mitt strävande.
Ingen skillnad alls, bara en ny kostym. 🙂

U-sväng

Nedan är det jag och Gunnar som efter en U-sväng gifte om oss och på bilden har jag en ovanlig kostym, brudklänning till tights och kvickoletter från Docksta. Solen skiner och jag är ohemult lyckligt lottad över att jag vågade ta steget till en ny fas i livet.  Per aspera ad astra.

Men mer om det en annan gång! 🙂

 

 

Nästanbröllop
Dela vidare

4 svar på ”Ny hemsida eller När två blir en!”

Lämna en kommentar

Jill Taube