DansSteget Sol 2023!!

DansSteget Sol reste till Brac, Kroatien

Marie Schyberg, Gabriella Garpenhag, Jill Taube och Ingeborg Belfrage Grönlund. Crewkläder tryckta på Brodyr i Norr.

Efter en ofrivilligt pandemistopp reste vi i DansSteget Sol igen! Ett gäng på nästan 30 deltagare inklusive oss crew, som är kvartetten ovan och Gunnar Andersson som allt-i-allo och oumbärlig assistent,  alla trevliga resenärer, både gamla och nya bekantskaper ! Under en vecka ledde vi 25 pass med 13 olika slags aktiviteter om vi också räknar föreläsningar och Gabriellas sång!

Vädret kunde ha varit bättre, men det vi kunde rå över tycker vi gick hyfsat! Visst finns det skavanker och visst tyckte de som reste med oss olika bra om olika pass, men ÖVERLAG positiva omdömen.

Hovra över bilderna nedan så kommer det info!

Gabriella Garpenhag på en av två sångshower! Här bjuds det på ABBA-låtar

 

 

Nu  är vi alla hemma förstås och nu  hittar ni oss lite här och där:

ingeborg@kreatib.se
Leder pass i Stockholm på Friskis och Svettis bland annat och i augusti på Dans- och yogafestival på Lörudden.  
Ingeborg är kvalitetsansvarig i DansSteget.

 info@lessstressmarie.se

Marie leder pass i Flen (Varbro Sommarträning)  och i Duved och har en verksamhet med både dans och nedvarvning i form av mindfulness. Hitta henne här.

gabriellagarpenhag@gmail.com

Gabriella går just nu en yogainstruktörsutbildning OCH är snart färdig idrottslärare.  Ni hittar henne på Instagram där hennes hemsida hyr in sig: gabriellaswellness
I höst har hon planer på att starta upp DansSteget i Stockholm igen.

 Jill@jilltaube.se

 Jag, Jill är grundare av DansSteget. Min verksamhet finns  både här och där! Under sommaren på Löran i form av Löransgympa, 
Här är det nu både dans och yin-yoga.  På jobbet på Sundsvalls sjukhus för personal; Orkopeden. I augusti kommer jag och Ingeborg att leda Dans- och yogafestival under #KulturhelgpåLöran2023.

 

 

Kanske reser vi igen 2024 och vi ska göra vårt bästa för att förbättra oss utifrån de reflektioner vi fick i utvärderingen. Men vi lovar att  DansSteget Sol kommer att fortsätta att ha det lilla formatet och ambitionen att skapa gemenskap, som grädde på moset ovanpå innehållet i veckan. DansSteget ÄR kunskap om hälsa och kravlös dansglädje! 

 

Varmt och dansigt från Jill med medarbetare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube