DansSteget Familj

DansSteget Kids

Familj har legat i träda redan innan pandemin och nu är det ju svårt att samlas. MEN DansSteget har fått ett uppdrag som går att utföra trots pandemin- att leda rastaktivitet på en skola! Två timmar och 700 presumtiva elever att leda dans för. Jag och Ingeborg jobbar på konceptet och är SUPERGLADA för att få vässa våra skills och damma av våra kunskaper från Zumba Kids, en kompetens som vi båda har. Håll utkik här, så ska jag försöka komma ihåg att uppdatera! Danssteget UTE för barn blir kort och gott DansSteget Kids!

Danssugna barn och vuxna, tillsammans!

Du som passar barnbarn under lovet. Du som är hemma och sportar. Danssugna mammor och pappor och som gärna vill få med sig sina barn. Kompisar som hänger hemma under lovet. Barn med personal från en förskola. Kusinen från landet som hälsar på i stan. Barn i vilken ålder som helst i sällskap med en eller flera vuxna kort och gott!

Idén till DansSteget familj föddes av en lycklig slump, då en grupp med barn och deras väntande mammor var i samma Folkets Hus som DansSteget och kom in och dansade med oss! Vi hade det SÅ ROLIGT TILLSAMMANS och det var för bra för att inte använda sig av den glädjen och idén. Jag kompletterade min danskompetens med Zumba Kids och ska nu ha en sluten grupp på en förskola under våren.

Du kan BOKA OSS FÖR BARNKALASET eller SLÄKTTRÄFFEN om ni vill ha en annorlunda och aktiv fest!

Kontakta oss via mejl nedan eller ring oss på 0722 41 10 88 för offert och diskussion!

 

Jill Taube