Äntligen beslut om DansSteget i höst!

JAAAA! Vi får köra igång DansSteget i Alvik i höst! Färre platser, inga föreläsningar och inte lika öppet för att prova på som tidigare, men starta det får vi! ANMÄLAN HÄR.

Annan mycket fin nyhet är att DansSteget Koncept i dagarna skriver kontrakt på att utbilda sjukvårdspersonal i psykiatrin på en klinik. Vi säger inte mer förrän vi är helt säkra på att det gått i lås. MEN det är verkligen ett drömscenario- DansSteget sprider sig till den kontext som jag som psykiatriker vurmar mycket för. Den plats där människor som är psykiskt sjuka behöver vara i ibland, när det är som svårast.

Och ja- pandemin har ändrat mycket för DansSteget och mycket annat för det som jag som folkhälsopsykiatriker hade planerat att göra. MEN igen annat har vuxit upp i de tomrummen och möten och nätverkande som inte skulle ha sett dagens ljus har uppstått. OCH jag är tacksam för att varken jag eller någon nära mig är drabbad av virussjukdomen som vi tvingats acceptera som en del av verkligheten just nu.

Dans behövs mer än nånsin!! JUST SAYING!

Fotot är från en helg helt nyligen där vi instruktörer från DansSteget hade en kick-off och invigde min alldeles egna dansbana! Mer om det en annan gång. Nu GODNATT!

Dela vidare

Lämna en kommentar

Jill Taube